Banoffee bloemkool kwark

Banaan + koffie = banoffee
Bloemkool + kwark = voedzaam en lekker crunchy
Banaan + koffie + bloemkool + kwark = heavenly breakfast!

Snel maken dus!!
Ik bereidde dit ontbijtje de avond van te voren al voor. Lekker makkelijk als je ’s ochtends je bed uit komt: koelkast open, schaaltje pakken, eten. Plus de smaken trekken beter in elkaar als je je mengsel even laat rusten.

How to:
– Snij een banaan in stukjes, doe dit in een mengkom en prak de banaan met een vork.
– Snij 175 gr verse bloemkool klein met een groot mes (of gebruik kant-en-klare bloemkoolrijst) en voeg dit bij de banaan.
– Schep 250 gr magere kwark bij je bloemkool / banaan mengsel en meng alles goed. Alternatief: gebruik vanillekwark. Dit geeft je ontbijtbowl een wat zoetere en zachtere smaak. (let op: de voedingswaarden zullen dan wel iets wijzigen).
– Voeg 1 schepje oploskoffiepoeder toe en roer dit goed door de rest.
– Dek je bakje af en zet het voor de nacht in de koelkast.
– ’s Ochtends roer je het even door, voeg wat gemengde (ongezouten) noten toe (ca. 25 gr) en maak je banoffee bowl af met een dosis flav’drops toffee (My Protein).
– Your heavenly breakfast is served!

Voedingswaarden (bij benadering):
– 416 kcal
– 38,5 gr koolhydraten
– 16 gr vetten
– 29,5 gr eiwitten