Super simpel, super lekker. Precies zoals we het graag hebben dus! De bloemkool (225 gram!) geeft flink volume aan dit ontbijt, dus een goeie bak vol cauliflower-power voor jou. Heerlijk zacht en romig van smaak en uiteraard weer met die lekkere bloemkool-crunch. En chocola bij je ontbijt…. Tja, dat behoeft geen verdere toelichting, toch?
Ingrediënten:
– 225 gr bloemkool
– 1 banaan
– 20 gr havermout
– 200 ml ongezoete sojamelk
– 25 gr proteïnepoeder smooth chocolate
How to:
– Snij met een groot met de bloemkool klein. Je kunt de witte stelen gewoon mee snijden. Of als je wilt: gebruik kant-en-klare bloemkoolrijst. Nog gemakkelijker.
– Prak de banaan met een vork.
– Meng bloemkool, banaan, havermout, proteïnepoeder en sojamelk in een (flinke) schaal. Goed mengen met een vork.
– Dek je bakje af en zet het voor een nachtje in de koelkast.
– ’s Ochtends haal je het deksel of het plastic van je bakje en aanvallen maar!
Voedingswaarden (bij benadering):
– 424 kcal
– 52,8 gr koolhydraten
– 7,5 gr vetten
– 33,3 gr eiwitten
