Bloemkool banoffee protein bowl

Weer een hemelse combi, mensen! De banoffee (banaan en koffie) smaak met de bloemkool crunch. I’m in love! Als je nog niet zo ‘ervaren’ bent met groenteontbijtjes, klinkt deze combinatie je misschien wat vreemd in de oren (bloemkool, koffie, banaan en kwark….), maar echt: probeer dit!
Een ideaal recept om weer de avond van te voren voor te bereiden. De banaan en koffie smaak trekt dan goed in de kwark en bloemkool.

How to:
– Snij 100 gr verse en rauwe bloemkool fijn met een groot mes (of gebruik kant-en-klare bloemkoolrijst).
– Prak een halve banaan met een vork tot pulp.
– Meng de bloemkool en de banaan met 275 gr magere kwark.
– Roer een schepje oploskoffiepoeder door je mengsel.
– Dek je bakje af en zet het voor de nacht in de koelkast.
– ’s Ochtends voeg je 30 gr abrikoos-amandel pittenmix (AH) aan je ontbijt toe
– Met een paar flav drops toffee erover is je ontbijt klaar om opgesmikkeld te worden. Met zo’n hemels ontbijtje kan je dag nu al niet meer stuk.

Voedingswaarden (bij benadering):
– 359 kcal
– 35,0 gr koolhydraten
– 12,1 gr vetten
– 30,8 gr eiwitten

Leave a Comment