Brownie for Breakfast

Een beetje liefde (en chocola) in de ochtend met deze gezonde brownie met rode bietjes en aardbeien. Het beslag maak je deze keer met rode bietjes in de hoofdrol. Door toevoeging van extra proteïnepoeder met choco smaak, wordt niet alleen het choco boost, maar het levert je ook nog eens flink portie eiwitten op. Top pre- of postworkouttaartje dus weer.
  Je maakt hem easy peasy in een mini springvormpje, dus hij is helemaal voor jou! 

How to:
– Meng in een beslagkom: 100 gr voorgekookte en fijngesneden rode bietjes, 100 gr magere kwark, havermout (20gr), 25 gr smooth choco protein, 1 el cacaopoeder, 1/2 fijngeprakte banaan en 1 ei.
– Voor een smooth effect zet je even de staafmixer erop; hou je zoals ik van een wat grovere structuur en een bite: dan gewoon goed mengen met een vork.
– Bekleed een mini-springvormpje (of een ander ovenbestendig schaaltje) met bakpapier en schep je beslag erin.
– Bak ongeveer 30 min op 175 graden.
– Heerlijk met wat verse aardbeien erbij. 

Voedingswaarden (bij benadering):
– 445 kcal
– 48,4 gr koolhydraten
– 9,7 gr vetten
– 38,8 gr eiwitten

Leave a Comment