Choco-bloemkool ontbijtje met appel en pindakaas

Het lijkt misschien een wat bijzonder combinatie van Ingrediënten, maar geloof me: Dit Wil Je!
Volle bak chocoladesmaak, met de crunch van de bloemkool, knapperige en zoete appel en de finishing touch van de pindakaas.
Wist je trouwens dat cacao bijdraagt een een neutrale bloedsuikerspiegel? Zo voorkom je trek en bevorder je je energieniveau. Het geeft je een verzadigd gevoel, waardoor het je kan helpen bij afvallen. —> 5 goeie redenen om vaker cacao aan je ontbijt toe te voegen! 

Probeer het! Ik hoor graag hoe je het vond.

How to:
– Hak met een groot mes ca. 130 gr bloemkool fijn (of gebruik kant-en-klare bloemkoolrijst) en doe dit in een mengkom.
– Doe 150 ml ongezoete amandelmelk (of andere (plantaardige) melk) in een flinke beker of shaker.
– Voeg hier 1/2 scoop proteïnepoeder in vanillesmaak, 1/2 scoop proteïnepoeder in chocoladesmaak en el cacao aan toe. (Ik gebruikte de Energy Booster Maca & Cacao van Roar).
– Goed mengen zodat alle poeder oplost in de melk.
– Voeg vervolgens de amandelmelk bij de bloemkool en meng alles goed door elkaar.
– Snij een mini appeltje in kleine stukjes van roer deze door de rest.
– Schep je mengsel in een mooi glas en maak het af met een el van je favoriete pindakaas.
– Eet smakelijk!

Voedingswaarden (bij benadering):
– 359 kcal
– 23,3 gr koolhydraten
– 14,8 gr vetten
– 30,6 gr eiwitten