Choco-pindakaas ontbijttaartje met pompoen. Of pompoentaartje met chocola en pindakaas. Either way: heaven! En zo gemaakt. Ingrediënten mengen in een bakje, paar minuten in de magnetron en BAM! Hemels lekker en gezond ontbijtje voor jou! Dampend warm op je bord, de chocola-pinda mix die smelt op je tong en door de pompoen goed vullend en met voldoende energie om je een hele ochtend te laten knallen. Ben jij ook al lid van team #veggiesforbreakfast ?!
How to:
– Snij 175 gr pompoen in blokjes en kook deze in wat water tot ze zacht genoeg zijn om er met een vork in te prikken. Ik kook altijd een hele berg en vries de pompoen vervolgens in porties, voorgekookt en al in. Hoefde nu dan ook alleen maar een portie uit de vriezer te halen. 👍🏻
– Prak de pompoenblokjes met een vork.
– Meng 100 ml chocolademelk 0% suiker met 20 gr proteine smooth chocolate en voeg dit bij de pompoen.
– Voeg 20 gr havermout toe
– Voeg een goeie eetlepel (ca.15 gr) 100% pindakaas toe.
– Optioneel: 1 shot flav’ drops mokka
– Voeg tot slot een ei toe en meng alles goed door elkaar.
– Giet je beslag in een ingevet (magnetronbestendig) schaaltje en bak je taartje in 5-6 min. in de magnetron gaar.
– Lekker met wat rood fruit (diepvries zomerfruit) on top.
Voedingswaarden (bij benadering):
– 416 kcal
– 29,4 gr koolhydraten
– 16,1 gr vetten
– 35,5 gr eiwitten