Courgette kersen oats

Er zijn weer kersen! De uitdrukking ‘dat is de kers op de taart’ is er niet voor niets: met een cherry-on-top maak je ook van je ontbijt een ware traktatie! Hier in de mix met courgette en havermout. Yum!

How to: 
– Rasp 150 gr courgette en doe dit in een mengbakje.
– Voeg hier 200 ml ongezoete sojamelk, 25 gr havermout, 10 gr lijnzaad en 10 gr proteïnepoeder bosvruchten- of kersensmaak aan  toe.
– Ontpit 100 gr kersen (let op: kliederklusje. Pas op voor vlekken op je kleding!), snij ze klein en meng door de rest.
– Dek je bakje af en zet het een nachtje in de koelkast. Gelijk opeten kan uiteraard ook, maar door je mengsel te laten rusten dikt ie lekker in en trekken de smaken goed in elkaar.
– Leg ’s ochtends nog een cherry-on-top en Wauw!

Voedingswaarden (bij benadering):
– 347 kcal
– 39,2 gr koolhydraten
– 10,1 gr vetten
– 22,6 gr eiwitten

Leave a Comment