Crunchy toffee pudding met sinaasappel en pecannoten

Toffeeeeeee!! Sodeknetter wat een feestje dit! Staande ovatie voor @proteinbymelkunie want Dit Is Lekker!! Salted caramel pudding, aka toffee in een bakje. Vandaag maakte ik er in Fit Veggie stijl een fijn ontbijtje mee: crunchy caramel met sinaasappel en pecan en een verstopt portie bloemkool. Vol met al het goede wat je in je ontbijt wilt zien en met de smaak van (crunchy) toffee dus.
Easy peasy receptje, dus snel maken en natuurlijk opslaan, want geloof me: dit wil je vaker eten!

How to:
– Meng een klein bakje (200gr) salted caramel pudding met 75 gr (rauwe) bloemkoolrijst. Goed doorroeren totdat alle bloemkool bedekt is met de caramel pudding. —> tadaaa! Crunchy toffee!
– Schil een sinaasappel en snij hem in stukjes.
– Schep om en om sinaasappel en caramelpudding in een glas of bakje.
– Leg tot slot een klein handje pecannoten op je ontbijtje.
– Enjoy!

Voedingswaarden (bij benadering):
– 355 kcal
– 29,6 gr koolhydraten
– 17,5 gr vetten
– 24,1 gr eiwitten