Gele paprika met abrikoos en havermout

Paprika bij het ontbijt?! Ja hoor! Bij deze combinatie van gele paprika en abrikoos lik ook jij je vingers af!

How to:
– Snij een flinke gele paprika doormidden en verwijder de zaadlijsten en de pitjes.
– Doe de paprika met 150 ml ongezoete amandelmelk of sojamelk in de blender. Giet het mengsel in een bakje.
– Roer 10 gr proteïnepoeder in vanillesmaak door je paprikamengsel.
– Voeg 30 gr abrikozenjam (zonder toegevoegde suikers, Zonnatura) en 30 gr havermout. Meng alles goed door elkaar.
– Dek je bakje af en zet het voor de nacht in de koelkast zodat je mengsel lekker indikt en de smaken goed vermengen.
– ’s Ochtends roer je je ontbijtbowl nog even door.
– Leg een paar gedroogde abrikozen op je ontbijtbowl en strooi er een el lijnzaad over.
– Ik maakte het af met een portie protein ball bites in de smaak peanut butter voor extra eiwitten en vetten. Deze protein ball bites zijn gemaakt van dadels, noten en proteïnepoeder en komen in zakjes van 5 balls in allerlei heerlijke smaken en zijn volledig vegan en glutenvrij. Ook lekker als snack trouwens. (Bites and Glory)
– En zo eet je zomaar paprika bij je ontbijt!!

Voedingswaarden (bij benadering):
– 440 kcal
– 52,2 gr koolhydraten
– 10,9 gr vetten
– 25,0 gr eiwitten