Rabarber boekweit bowl met kersen en amandel

Tja. Wat valt hier nu nog aan toe te voegen. Dampend warm in je schaaltje met een hand van die heerlijke kersen erop…… Snel maken!!

How to:
– Verwarm 200 gr kleingesneden rabarber samen met 40 gr boekweitkorrels in 100 ml ongezoete amandelmelk of sojamelk.
– Na een paar minuten wordt de rabarber zacht en kun je deze wat prakken met een vork.
– Voeg 20 gr proteïnepoeder in aardbeiensmaak toe (ik gebruikte de vegan proteïnepoeder van Zumub, op basis van kikkererwten) en roer het geheel goed door.
– Laat het rabarber-boekweitmengsel op een laag vuur enkele minuten indikken en goed warm worden en schep het dan in een leuk schaaltje.
– Leg een flinke hand kersen op je ontbijtbowl en voeg nog enkele amandelen of andere noten toe voor de nodige vetten.
– Lekker!!

Voedingswaarden (bij benadering):
– 428 kcal
– 45,7 gr koolhydraten
– 10,1 gr vetten
– 26,7 gr eiwitten