Tja. Wat valt hier nu nog aan toe te voegen. Dampend warm in je schaaltje met een hand van die heerlijke kersen erop…… Snel maken!!
How to:
– Verwarm 200 gr kleingesneden rabarber samen met 40 gr boekweitkorrels in 100 ml ongezoete amandelmelk of sojamelk.
– Na een paar minuten wordt de rabarber zacht en kun je deze wat prakken met een vork.
– Voeg 20 gr proteïnepoeder in aardbeiensmaak toe (ik gebruikte de vegan proteïnepoeder van Zumub, op basis van kikkererwten) en roer het geheel goed door.
– Laat het rabarber-boekweitmengsel op een laag vuur enkele minuten indikken en goed warm worden en schep het dan in een leuk schaaltje.
– Leg een flinke hand kersen op je ontbijtbowl en voeg nog enkele amandelen of andere noten toe voor de nodige vetten.
– Lekker!!
Voedingswaarden (bij benadering):
– 428 kcal
– 45,7 gr koolhydraten
– 10,1 gr vetten
– 26,7 gr eiwitten