Rijstepap met rode kool en kokos

No filter foto!! Gaaf kleurtje, hè!? Durf jij dit ontbijtje aan??

Ik maakte rijstepap met rode kool. Ik probeer de kasten en de vriezer wat leeg te eten en dat levert verrassende (lekkere!) combi’s op! Gisteravond al voorbereid en vanmorgen na mijn workout kon ik dit mooie bakkie zo uit de koelkast pakken. Handig!

Grappig hoe rode kool als je het kookt van roze naar lila naar blauw kleurt, hè!

How to:
– Kook (een restje) (ongezouten!) rijst tot pap in amandelmelk (of gewone melk).
– Voeg 1 scoop proteïnepoeder (aardbeien of vanille) en 100 gr kleingesneden rode kool toe. Goed blijven roeren terwijl je pap langzaam indikt. Zie de mooie kleuren die ontstaan in je pannetje!
– Schenk de pap in een bakje, laat afkoelen en zet het in de koelkast.
– Lekker met kokosvlokken en wat (diepvries)fruit.

Voedingswaarden (bij benadering):
– 308 kcal
– 38,0 gr koolhydraten
– 6,5 gr vetten
– 23,1 gr eiwitten