Warme rode kool oats met druiven en amandelen

Paars! Daar word je vrolijk van op de vroege ochtend!
De rode kool geeft dit ontbijtje haar prachtige kleur. De toevoeging van aardbeien proteïnepoeder en druiven maakt het lekker zoet.
Een heerlijk voedzaam ontbijt voor een goed ochtend werken of sporten.

How to:
– Snij 200 gr rode kool heel klein met een groot mes en doe dit in een steelpannetje.
– Voeg 200 ml ongezoete amandelmelk toe en verwarm dit op een laag vuur. Blijf goed roeren om aankoeken en/of overkoken te voorkomen. Het hoeft niet echt te koken, enkel opwarmen.
– Voeg na enkele minuten 30 gr havermout en 20 gr proteïnepoeder in aardbeien- (of ander rood fruit)smaak toe. Blijf goed roeren en verwarm het geheel nog enkele minuten.
– Je pap zal wat indikken.
– Schep, als je pap voldoende ingedikt en opgewarmd is, de rode kool havermout in een schaaltje.
– Leg er een paar gehalveerde druiven en een klein handje (ca. 20 gr) ongezouten amandelen op.
– Eet smakelijk!

Voedingswaarden (bij benadering):
– 430 kcal
– 34,2 gr koolhydraten
– 17,4 gr vetten
– 28,5 gr eiwitten