Zachte kwark met pompoen, pittenmix, amandel en abrikozen

Oh mensen, ik heb weer een hemelse smaakcombinatie voor jullie: Appel-kaneel kwark met pompoen, een mix van abrikozen, pitten, zaden en amandelen, lijnzaad én een lief chocolaatje.

How to (voor 1 normaal portie of 2 kleine glaasjes):
– Prak 200 voorgekookte pompoen fijn. Giet evt. overtollig vocht af.
– Verdeel de pompoen over de glaasjes.
– Schep per glas 125 gr magere kwark appel-kaneel (Optimel) op de pompoen
– Maak je ontbijtje af met een goeie lepel abrikoos-amandel-en-pitten mix (o.a. Albert Heijn) , een tl lijnzaad, enkele gedroogde abrikozen en twee extra puur chocolade sterren (of een blokje chocolade, of wat pure hagelslag)
– Hemels lekker!

Voedingswaarden (voor beide glaasjes samen! en bij benadering):
– 391 kcal
– 34,5 gr koolhydraten
– 15,4 gr vetten
– 25,3 gr eiwitten