Andijvie avocado oats met appel

Dat ik graag groente door mijn ontbijtjes meng, weten jullie inmiddels wel. In deze heerlijke ontbijtbowl zit maar liefst 100 gram rauwe andijvie. En daar proef je dus helemaal niks van! Het is heerlijk zacht door de avocado, zoet door de toevoeging van de vanille whey, fris door de appel en groen door de andijvie. Volle bak power voor jou! Door het ontbijt de avond van te voren al voor te bereiden, trekken de smaken goed in en dikt je pap ook in. ’s Ochtends haal je het zo uit de koelkast, appeltje erbij en smullen maar!

Ingrediënten: 
– 100 gr verse andijvie
– ½ avocado (ongeveer 50 gr) 
– 200 ml ongezoete sojamelk  
– 35 gr havermout 
– ½ schep (12 gr) vanille-amandel proteïnepoeder 
-klein (kinder)appeltje (ca. 100 gr)

How to: 
– Meng de andijvie in de blender met de sojamelk, de avocado en de vanille-amandel proteïnepoeder.
– Schenk je mengsel in een bakje en roer de havermout erdoor. 
– Dek je bakje af en zet een nachtje / enkele uren in de koelkast.
– Roer voor het eten je bowl nog even door en versier het met schijfje appel.

Voedingswaarden (bij benadering): 
– 419 kcal 
– 38,2 gr koolhydraten 
– 15,8 gr vetten
– 23,9 gr eiwitten

Leave a Comment