Crunchy bloemkool bowl met appel, kaneel en noten

We doen gewoon nóg een variant met bloemkool. Ik kan dit namelijk echt iedere dag wel eten, zo lekker. In dit ontbijt combineren we de crunchy bloemkool met appel, kaneel, noten en rozijnen. Mmmmmmm.

Ingrediënten: 
– 175 gr verse bloemkool (inclusief de witte stelen) 
– 250 ml ongezoete sojamelk 
– 15 gr proteïnepoeder vanille 
– klein appeltje 
– klein handje rozijnen 
– ½ el kaneel 
– 15 gr gehakte hazelnoten (hak ze zelf fijn of koop kant-en-klaar gehakte noten)

How to:
– Snij met een groot met de bloemkool heel fijn. 
– Doe de bloemkool in een (flinke) schaal. 
– Snij de appel in kleine stukjes en voeg toe aan de bloemkool. 
– Voeg ook de sojamelk, rozijnen, kaneel, proteïnepoeder en fijngehakte hazelnoot toe.
– Dek je schaal af en zet het voor een nachtje in de koelkast.
– ’s Ochtends 2-3 minuten even opwarmen in de magnetron en klaar is je ontbijt.
– Echt: ver-ruk-ke-lijk!

Voedingswaarden (bij benadering): 
– 331 kcal 
– 44,6 gr koolhydraten 
– 5,3 gr vetten
– 20,4 gr eiwitten

Leave a Comment