Bloemkool kokos bowl met mango en nectarine

Ik heb de zómer in m’n bowl! 
Frisse en fruitige bloemkool kokos bowl. Tropical vibes all over the place!

How to:
– Meng 150 gr fijngehakte bloemkool (of kant-en-klare bloemkoolrijst) met 250 gr magere milde kwark kokos (Campina).
– Snij 150 gr verse en rijpe mango (hoe zachter hoe beter) heel klein en roer door de kwark.
– Dek je bakje af en zet het in de koelkast voor de nacht of tenminste voor enkele uren, zodat de smaken goed vermengen.
– Voor het serveren snij je een nectarine in stukjes.
– Doe dit bij de bloemkool kokos kwark en maak je bowl af met een paar walnoten.
– Dit ontbijt smaakt nog beter in bikini 😉

Voedingswaarden (bij benadering):
– 405 kcal
– 55,1 gr koolhydraten
– 8,6 gr vetten
– 29,2 gr eiwitten
 

Leave a Comment