Choco coco peanut butter coffee carrot oats

A.k.a. Heaven In A Jar.
Hoog comfort food gehalte dit ontbijtje. Warme choco-kokos-koffie-pindakaas havermout met wortel, hazelnoot en abrikozen. En gewoon recht uit de pindakaaspot = afwasbesparende tip 💡.

How to:
– Doe 150 ml ongezoete amandelmelk, een schepje (=25gr) choco-coco proteïnepoeder en een schep oploskoffie (poeder) in een (zo goed als) lege pindakaaspot.
– Draai het deksel op de pot en goed schudden zodat de laatste restjes pindakaas loskomen en oplossen in je prutje. Evt. heel kort verwarmen in de magnetron zodat de pindakaas zacht wordt en beter mengt met de rest.
 – Rasp 100 gr wortel en voeg deze samen met 25 gr havermout toe in de pot. Nogmaals goed schudden of doorroeren.
– Zet je pot een nachtje in de koelkast.
– Roer ’s ochtends nog 10 gr fijngehakte hazelnoten door je ontbijtmengsel en zet de pot (zonder deksel!) nog 2 min. in de magnetron.
– Snij ondertussen een paar abrikozen in stukjes.
– Jouw dag is weer goed begonnen!

Voedingswaarden (bij benadering):
 – 396 kcal
– 33,5 gr koolhydraten
– 15,1 gr vetten
– 29,0 gr eiwitten


Leave a Comment