Courgette havermout smoothie bowl met granaatappel en hazelnoot

Een prachtplaatje op je ontbijttafel dit. En nog lekker ook :).
Opnieuw met een lekker portie groente zodat je de hele ochtend energie hebt. De vezels uit de groente, courgette in dit ontbijt, zorgen voor een langer aanhoudend verzadigd gevoel, dus geen snack track halverwege de ochtend.

How to:
– Laat 30 gr boekweitkorrels weken in 50 ml ongezoete amandelmelk.
– Rasp 170 gr verse courgette.
– Meng de courgette in een mengkom met 200 gr Skyr vanille, 75 gr appelmoes 0%.
– Voeg de amandelmelk met boekweit bij de courgette kwarkmix en meng alles goed door elkaar.
– Giet alles in een leuk bakje (of weckpotje!), dek het bakje af en zet het voor de nacht in de koelkast.
– Roer ’s ochtends je smoothiebowl even door en maak hem af met een eetlepel granaatappelpitjes en wat fijngehakte hazelnoten.

Voedingswaarden (bij benadering):
– 431 kcal
– 57,7 gr koolhydraten
– 7,3 gr vetten
– 26,1 gr eiwitten

Leave a Comment