Pompoen toffee overnight oats

Pompoen toffee overnight oats. Dit was weer lekker zeg! Een heerlijk ontbijt boordevol goed spul en hoog in eiwitten. Smaakt naar pumpkin pie. Wil je!!

How to:
– Snij ca. 150 gr flespompoen in stukjes en kook tot het zacht is. Dit kan gewoon met schil en al. De schil van de pompoen wordt vanzelf zacht tijdens het koken en geeft een licht nootachtige smaak aan je ontbijtje.
– Kook de pompoen tot ze zacht is. Prak de stukjes met een vork fijn en laat afkoelen.
– Meng de geprakte pompoen met 150 ml ongezoete amandelmelk, 25 gr havermout, 25 gr proteïnepoeder met vanillesmaak en een shot flav drops toffee.  
– Snij 1/2 appel in kleine stukjes en meng met de rest.
– Dek je bakje af en zet het voor de nacht in de koelkast.
– ‘s Ochtends vul je een flink glas tot de helft met je havermoutmengsel.
– Schep er vervolgens 100 ml magere (plantaardige) kwark op en vul aan met de rest van de pompoen oats.
– Een flinke eetlepel pompoenpitten maakt je ontbijtje helemaal af.

Voedingswaarden (bij benadering):
– 391 kcal
– 44,7 gr koolhydraten
– 9,5 gr vetten
– 30,2 gr eiwitten

Leave a Comment