Frisse courgette peer bowl met walnoten

Wakker worden en weten dat dit lekkers op je wacht in de koelkast 🙂 Dat willen we volgens mij allemaal wel! Snel aan de slag!

How to:
– Rasp een halve courgette (ca. 150 gr) en snij een flinke en goed rijpe peer in stukjes.
– Meng de courgette met 3/4 van de peer, een bakje hüttenkäse (200 gr) en 5 gr lijnzaad.
– Dek je bakje af (of: ideaal in een weckpotje! Deksel dicht en klaar!) en zet het voor de nacht in de koelkast. De zoete peer trekt lekker in de rest van je ingrediënten.
– Bewaar de resterende 1/4 peer in een ander bakje (of eet hem gewoon lekker op en pak in de ochtend een nieuwe 😉 ).
– ’s Ochtends spring je vol enthousiasme uit bed, roer je je ontbijtje nog even door, leg de laatste stukjes peer erop en maak het af met een klein handje walnoten.
– Enjoy!

Voedingswaarden (bij benadering):
– 405 kcal
– 30,2 gr koolhydraten
– 17,4 gr vetten
– 28,9 gr eiwitten

Leave a Comment