Greens in the mix! Courgette, bleekselderij, peterselie, limoen, kiwi bowl

šŸŽµšŸŽ¶ In een groen! groen! groen! groen! bahahahakje…. šŸŽ¶šŸŽµ
Kijk deze prachtige havermout-veggiebowl eens stralen. Ontbijten in het ochtendzonnetje is toch wel heel opstarten he. En met deze green in the mix heb je helemaal een perfecte kickstart van je dag. 
Courgette, bleekselderij en peterselie in the mix! Met limoen voor een frisse touch en vanille protein voor de eiwitten en de zoet. Normaal snij of hak ik alles met de hand, maar met deze groentecombinatie toch maar even de blender ingezet. 
Let op: kiwi kan reageren op melkproducten waardoor het wat bitter wordt. Daarom voeg je deze het beste pas ā€˜s ochtends net voor het opeten toe. De peterselie proef je heel licht, wat ik zelf wel lekker vond. (Spice it up!) Maar als jij geen fan bent, kun je de peterselie ook gewoon weglaten.

How to:
– Snij 100 gr courgette en 100 gr bleekselderij (= ongeveer 2 stengels) in stukken en meng met 150 ml plantaardige melk in de blender.
– Voeg een paar takjes verse peterselie toe en het sap van 1/2 limoen. Nog even blenden.
– Schenk je mengsel in een bakje en roer er 25 gr havermout, 10 gr lijnzaad en 25 gr vanille proteĆÆnepoeder doorheen.
– Dek je bakje af en zet het een nachtje in de koelkast.
– ā€˜s Ochtends snij je een kiwi in stukjes, nog een klein beetje lijnzaad erop voor de looks en klaar is je green power kickstart ontbijtje!

Voedingswaarden (bij benadering):
– 392 kcal
– 47,7 gr koolhydraten
– 10,8 gr vetten
– 25,7 gr eiwitten

Leave a Comment