Koffie oats met kokos en kaki

K3 bij je ontbijt! Koffie. Kokos. Kaki. Nou ja, eigenlijk K4. Want Kwark doet ook nog mee.
Als echte koffie-fan, ben ik ook  gek op koffie-oats. Heel eenvoudig om te maken en zoooo lekker! Geeft een extra boost aan je ochtend.
En eten jullie wel eens kaki fruit? Heerlijk zoet en sappig en tegenwoordig gelukkig bijna het hele jaar door verkrijgbaar. Je eet ze zo uit het vuistje, als een appel. Echte vitaminebommetjes!

How to:
– Meng 30 gr havermout, 10 gr lijnzaad en een schep oploskoffie (poeder) in een bakje.
– Voeg een klein beetje ongezoete amandelmelk toe, even roeren. Gebruik net genoeg melk om het havermoutmengsel onder te zetten.
– Zet dit mengsel een nachtje in de koelkast.
– ’s Ochtends snij je een halve kaki in stukjes, doe dit in een glas.
– Schep 200 gr (plantaardige) proteïne kwark kokos (bijv. Melkunie) op de kaki.
– Schep hier de koffie-oats bovenop. 
– Om het feestje helemaal af te maken, strooide ik er ook nog een beetje geroosterde hazelnoot overheen 😋.

Voedingswaarden (bij benadering):
– 423 kcal
– 47,2 gr koolhydraten
– 10,7 gr vetten
– 29,5xx gr eiwitten
 

Leave a Comment