Pink pudding met bietjes en rabarber

Pink pudding! Een klein roze feestje vanmorgen met maar liefst 350 gr groente erin verwerkt. Ik heb de pan weer uitgelikt zo lekker 😋. 

How to:
– Snij 200 gr verse rabarber klein.  
– Snij 150 gr voorgekookte bietjes heel klein.
– Snij of knip 3 dadels in heel kleine stukjes.
– Verwarm 150 ml ongezoete sojamelk, 35 gr havermout, de rabarber, de bietjes, de dadels en 1 schepje (ca. 25 gr) proteïnepoeder bosvruchtensmaak in een pannetje. Hou het vuur laag en blijf roeren om aankoeken te voorkomen.
– Als de rabarber en havermout zacht is, is je ontbijt klaar. 
– Ik vind het zelf altijd wel lekker als het wat grof is, met stukjes. Dan heb je wat meer structuur en er valt nog wat te kauwen zeg maar. Maar als je liever een wat gladde pap hebt: de staafmixer is your best friend.
– Schep de pap in een bakje en strooi er nog een handje gojibessen over.

Voedingswaarden (bij benadering):
– 416 kcal
– 48,2 gr koolhydraten
– 5,8 gr vetten
– 39,1 gr eiwitten

Leave a Comment