Warme pompoen appel walnoten bowl

Deze keer een heerlijk warm en knus ontbijtje. Niet alleen warm, nee, hartverwarmend. Ruikt heerlijk, smaakt nog beter.

How to:
– Snij 200 gr flespompoen in stukken. Je hoeft de pompoen niet te schillen, de schil kook je namelijk gewoon mee. Deze wordt vanzelf zacht en geeft een lekkere, licht nootachtige smaak aan je ontbijt.
– Kook de pompoen in 180 ml ongezoete sojamelk.
– Snipper of rasp een klein appeltje (#tip: ik koop vaak kinderappeltjes: deze zijn een stuk kleiner dan ‘normale’ appels en fijn om toe te voegen aan je ontbijt of toetje).
– Doe je appel bij de pompoen in het pannetje en roer door.
– Als de pompoen zacht is (even prikken met een vork) is je pap klaar.
– Roer er nu 25 gr. proteïnepoeder vanille door en wat kaneel naar smaak. Zorg dat alles goed mengt.
– Schep je pap in een leuk bakje en maak het af met een klein handje walnoten.

Voedingswaarden (bij benadering):
–  412 kcal
– 40,8 gr koolhydraten
– 18,1 gr vetten
– 21,3 gr eiwitten

Leave a Comment