Nog een lekker bloemkoolontbijtje! Heerlijk zacht, zoet en romig deze keer en met de lekkere knapperige bite van de bloemkool waar ik zo van hou. Glutenvrij, vegan en gewoon goeie toei 😊 . Ga je hem proberen?
How to:
– Hak 175 gr verse bloemkool fijn met een groot mes. Het wit van de stelen kun je gewoon meesnijden. (of gebruik kant-en-klare bloemkoolrijst).
– Snij 1/2 banaan in kleine stukjes en voeg bij de bloemkool.
– Gebruik je blender om 1/2 kleine avocado (ca. 35 gr) te mengen met 200 ml ongezoete sojamelk.
– Schenk de avocado-melk mix bij de (rauwe!) bloemkool en banaan en voeg een schep (25 gr ) proteïnepoeder vanille toe. Meng alles goed met een vork.
– Schep je pap in een bakje en dek deze af. Zet voor een nachtje in de koelkast zodat je pap lekker in kan dikken en de smaken zich goed vermengen.
– ’s Ochtends snij je nog een kiwi (of iets anders lekkers) en leg deze op je pap.
– Klaar om te genieten van deze heerlijke smooth & sweet & crunchy bowl of goodness!
Voedingswaarden (bij benadering):
– 402 kcal
– 40,9 gr koolhydraten
– 12,7 gr vetten
– 28,3 gr eiwitten