Warme kaki oats met hazelnoot

Als ik ergens kaki fruit in de aanbieding spot, krijg ik gelijk visioenen van overheerlijke ontbijtjes. Deze keer maakte ik er een warm havermoutontbijtje van met kaneel en hazelnoten en vanille proteïnepoeder om te zoeten en voor de extra eiwitten. Mmmmmmm. Echt, ik heb de pan uitgelikt, zo lekker.

How to:
– Warm in een pannetje op een laag vuurtje 200 ml ongezoete sojamelk op.
– Voeg hier 30 gr havermout, 20 gr proteïnepoeder in vanille smaak, een tl kaneel aan toe. Goed roeren terwijl alles opwarmt.
– Snij 1/2 kaki in stukjes. Doe de helft bij de havermoutpap.
– Voeg 1 el gehakte hazelnoten toe aan je pap. Nogmaals goed roeren.
– Als je pap warm is schep je het in een leuk schaaltje.
– Versier je ontbijtje met de resterende kaki stukjes en nog een el gehakte hazelnoten.

Voedingswaarden (bij benadering):
– 417 kcal
– 39,3 gr koolhydraten
– 14,0 gr vetten
– 24,3 gr eiwitten

Leave a Comment