Zoete aardappel choco oats

Zacht en zoet en romig en chocolaaaaaaa. En nog gezond ook! Snel maken dus!

How to:
– Snij een kleine zoete aardappel in stukjes en kook kort. Als je er met een vorm in kunt prikken is het genoeg.
– Pureer de aardappel en laat het wat afkoelen.
– Meng de afgekoelde zoete aardappel met:
– 25 gr smooth chocolate proteïnepoeder
– 25 gr havermout
– 12 gr lijnzaad
– 1/2 el cacaopoeder
– 200 ml ongezoete sojamelk of andere plantaardige melk
– Meng alles goed en zet je mengsel vervolgens in een afgesloten schaaltje een nachtje on de koelkast. Je ontbijt zal lekker indikken en de smaken vermengen zich goed.
– ‘s Ochtends schep je nog wat granaatappelpitjes (diepvries of vers) op je bowl en je chocolademousse is ready to eat!

Voedingswaarden (bij benadering):
– 453 kcal
– 60,1 gr koolhydraten
– 11,3 gr vetten
– 26,6 gr eiwitten

Leave a Comment